El CD Castellón i DIGI presenten la campanya d’abonaments 2021.22: ‘Sempre aquí, camí al Centenari’

Només queden uns mesos per assolir els cent primers anys d’història del nostre CD Castelló. Hem compartit alegries i entrebancs, moments d’èxit amb altres no tan bons, però seguirem caminant i lluitant junts per viure-ho el més alt possible perquè el sentiment orellut sempre està present en els nostres cors. I al costat de la llar de la família albinegra, Castalia, hi ha la Torre Marató, símbol de la ciutat i de la província, que sempre hi és, com sempre està el club a la banda de la seva afició.

Al costat de DIGI, l’operador de telecomunicacions de la multinacional DIGI Communications i nou Patrocinador Principaldel CD Castelló, vam llançar la campanya d’abonaments 2021.22: “Sempre aquí, camí a l’Centenari”, en què POTS RESERVAR EL TEU ABONAMENT A PARTIR DEL 14 DE JUNY.

Després d’uns mesos complicats per la pandèmia, a la qual estem començant a guanyar, necessitem alguna cosa en el que confiar. Per què al CD Castelló?

Hem pres la decisió de tornar els diners als més de 13.000 abonats 20.21 que no van poder gaudir-lo en Laliga Smartbank: és el just. Una decisió valenta i arriscada, que s’ajusta als valors d’una entitat que respecta i valora molt a la seva afició a el no haver pogut gaudir d’Laliga, però presa amb la seguretat que l’afició no fallarà. El CD Castelló, que retornarà l’import abonat la temporada anterior als seus més de 13.000 abonats, no regala passis … ni tampoc els cobra quan no s’han pogut gaudir. És el honest i el just. Per exemple: un Centurió que la temporada anterior sobre el seu seient de 100 € en preferència es va acollir a la promoció i va abonar només meitat del seu abonament (és a dir 50 €), enguany renovarà en aquest mateix seient per 50 € (un cop ja canviats els 50 € que va abonar la temporada anterior).

“El respecte, l’afecte i el reconeixement a l’afició és el primer per a nosaltres. Quan dónes afecte reculls afecte. Si poses a la balança el risc econòmic que suposa aquesta mesura i la convicció d’honradesa en la qual es basa, el balanceig és clar: som un club honorable, honrat i que treballem per i per a la nostra afició “, afirma el director de Negoci de l’ CD Castelló, Pepe Mascarell. A més, “és una manera de donar valor a l’abonament, nosaltres no regalem res. L’abonament orellut té un valor no només emocional sinó també econòmic, és lògic cobrar per un espectacle, com és lògic tornar els diners si no s’ha pogut gaudir-ne “.

Donem a tots aquells abonats que renunciïn a la devolució de diners l’opció alternativa de donar aquesta quantitat a la Fundació Albinegra per recolzar la seva gran tasca social. La Fundació Albinegra treballa amb més de 1.000 famílies castellonenques per construir un futur i present millor per a la nostra societat, província i Club. Recorda, a més, que desgrava fins a un 80% en la declaració de la renda.
Recuperem els preus de la temporada 19.20, l’última a Segona B, malgrat disputar a la 21.22 una millor categoria: la Primera RFEF. Estrenem nova categoria, la Primera RFEF, amb els mateixos preus de l’última temporada a Segona Divisió B. · Si ets accionista Sempre Orellut et ampliem una temporada més el teu abonament Centurió. La 20.21 no computarà, per la qual cosa hi haurà una altra campanya més inclosa. El club torna la confiança del seu important aposta a llarg termini pel CD Castelló.
Si ets accionista Sempre Orellut et ampliem una temporada més el teu abonament Centurió. La 20.21 no computarà, per la qual cosa hi haurà una altra campanya més inclosa. El club torna la confiança del seu important aposta a llarg termini pel CD Castelló.

Albinegros, us esperem per tornar a animar tots junts amb força als nostres. Seguim caminant junts?

A partir de quan puc reservar la renovació del meu abonament per a la temporada 21.22?

A partir del dilluns 14 de juny.

On ho puc fer?

Preferentment, de manera online, a través d’www.cdcastellon.com/abonos/ i de manera presencial, a la Llotja VIP de Castalia (10-14 i 16-19 h, de L a V)

Què inclou l’abonament?

Tots els partits de Primera RFEF excepte dos Dies de el Club i els partits de Copa davant rivals d’inferior categoria.

Què preus té?

Consulta el teu cas i zones en el dossier a la nostra web oficial.

Com puc ajudar a la la Fundació Albinegra?

Donant a la seva tasca social l’import del teu abonament de la temporada 20.21, amb una desgravació fiscal de fins al 80%.

I si sóc accionista Sempre Orellut?

Hem ampliat en una temporada més el teu abonament Centurió, també amb tots els partits de Copa inclosos.

Pam Pam Orellut !!

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: