El CD Castellón ha posat a la venda les entrades per a la trobada de diumenge a Castalia davant el Bilbao Athletic

Fins divendres 16, venda de Gols Bajos a només 10 euros i promoció especial a preus reduïts per a la resta de zones de l’estadi

El CD Castelló ja ha posat a la venda a través de la seva web oficial (https://cdcastellon.idsports.es/venta/) -en oficines de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 19 i el dia del partit a taquilles de 10 a 14 i de 16 a 20:15 h- les entrades per al segon partit de lliga a Castalia, el del diumenge 18 de setembre a les 19.30 hores davant el Bilbao Athletic.

Per al públic en general, les entrades tindran els preus següents:
– Tribuna alta i baixa 20€ fins divendres 16 fins a les 23.59 h de forma en línia * (25€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats).
– Gols alts i Preferència alta i baixa 10€ fins divendres 16 fins a les 23.59 h de forma en línia (15€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats)
– Gols Baixos 10€ VENDA NOMÉS FÍSICA FINS DIVENDRES 16 A LES 14H.

Diumenge a taquilles no hi haurà venda als Gols Baixos. Les entrades són NOMINALS, per la qual cosa només es vendrà a la persona que farà servir l’entrada el dia del partit. Obligatori presentar DNI per adquirir-la i accedir al partit. No es podrà canviar el nom un cop emesa.

· Tarifa infantil (4 a 13 anys ambdós inclosos) * * 5€ (Tribuna, Gols Alts, Gols Baixos i Preferència).
*Promoció vàlida fins el divendres 16 a les 23.59 h en línia i fins a les 14.00 h de manera presencial.
**Totes les persones menors (de 0 a 13) únicament es podran adquirir/retirar físicament (mai online) entre setmana en horari habitual a oficines, o el dia de partit a taquilles, mostrant obligatòriament DNI/llibre de família del menor per contrastar l’edat, excepte les dels Gols Baixos, per a les quals el termini en tots els casos finalitza divendres 16 a les 14.00 h.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE RESTRICCIONS COVID A CASTÀLIA

Cal recordar que, segons el DOGV en vigor, es podrà menjar dins de l’estadi, les barres estaran obertes. Estarà prohibit fumar.

El Servei de Cessió de Seients d’abonats, actiu

Per a aquest partit, els abonats, que no puguin assistir-hi, podran posar-lo a disposició del club per a la seva venda a algun altre aficionat. Aquest servei, disponible a totes les zones de Castalia, concedeix descomptes als abonats del CD Castelló i, alhora, permet a altres aficionats comprar entrades alliberades per a partits que es disputin a Castalia. El Servei de Cessió de Seient roman actiu sense interrupció les 24 hores del dia i es pot accedir a través de l’Àrea de l’Abonat. Es podrà alliberar el seient fins al dia anterior del partit a les 23.59.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: