El CD Castellón ha posat a disposició dels seus aficionats llotges d’empresa per al proper partit a Castalia

El CD Castellón ha posat a disposició de l’afició llotges d’empresa per al proper partit a Castalia. Aquestes llotges estaran a la venda fins a 24 hores abans del partit, és a dir, per a aquesta setmana es tanca la compra el divendres 10 a les 19 hores de forma presencial i el dissabte 11 de forma en línia a les 17:59 hores.
COMPRA LA TEVA LLOTJA AQUÍ

Les llotges tenen cinc seients i el preu total és de 250€, només 50€ per persona gaudint el partit amb les millors vistes, amb càtering de menjar i beguda i un servei d’atenció personificat per als usuaris de la llotja. A més, hi ha televisions per no perdre’s detall de res del que va passar al partit. Hi ha llotges de sis seients, els quals estan valorats en 300€, també 50€ per persona.

El servei de llotges cal adquirir cada partit, no hi ha abonaments de temporada.

Les llotges es compren de manera completa, és a dir, no es pot comprar només un seient en una llotja, sinó que s’ha de comprar la llotja completa. El preu és el mateix tant si és una persona la que vol veure el partit des d’una llotja d’empresa o com si són cinc persones. És a dir, el preu és de 250€/300€ en tots els casos.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: