El CD Castellón ha posat a disposició de les seves aficionades llotges d’empresa per als seus tres darrers partits de l’any a Castalia

El CD Castellón ha posat a disposició de les seves aficionades llotges d’empresa per als seus tres darrers partits de l’any a Castalia (Real Múrcia, CD Numancia i Real Sociedad B). Aquestes llotges estaran a la venda fins a 24 hores abans del partit, és a dir, per a aquesta setmana es tanca la compra divendres a les 17.59 hores.

Les llotges tenen cinc seients i el preu total és de 250€, només 50€ per persona gaudint el partit amb les millors vistes, amb càtering de menjar i beguda i un servei d’atenció personificat per als usuaris de la llotja. A més, hi ha televisions per no perdre’s detall de res del que va passar al partit. Hi ha llotges de sis seients, els quals estan valorats en 300€, també 50€ per persona.

El preu de cada llotja és per a un partit, però ja està a la venda indistintament per al matx davant el Reial Múrcia, el del CD Numància o el de la Reial Societat B. El servei de llotges s’ha d’adquirir cada partit, no hi ha abonaments de temporada.

Les llotges es compren de manera completa, és a dir, no es pot comprar només un seient en una llotja, sinó que s’ha de comprar la llotja completa. El preu és el mateix tant si és una persona la que vol veure el partit des d’una llotja d’empresa o com si són cinc persones. És a dir, el preu és de 250€/300€ en tots els casos.

Les llotges d’empresa no són dins de la promoció «Hat-Trick Centenari». Si vols comprar el teu pack de tres entrades per als darrers partits de l’any a Castalia punxa al següent botó.

Davant l’elevada demanda d’entrades per al partit de dissabte que ve i tenint el club l’objectiu d’omplir Castalia, el club demana als abonats que no puguin assistir al temple al partit davant el Múrcia, que alliberin el seu seient des de l’Àrea de l’Abonat.

Alliberant el seient, independentment que es vengui o no, compta com a assistència per al descompte de 20€ a l’abonament de la temporada 2023-2024. A més, si el seient es ven, s’acumula més descompte per a l’abonament de la campanya següent. El seient es pot alliberar fins a 24 hores abans del partit.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: