El Castelló ha presentat hui “Historia de Orellut”

El conjunt albinegre continua amb l’estela de propagar el albinegrismo i, en aquesta ocasió, els més petits han tingut la seva particular detall. “Història de Orellut” s’ha presentat aquest matí a Castalia, un llibre infantil que explica la història de l’entitat castellonenca amb un llenguatge molt particular.

Es tracta d’un conte de lectura lleugera destinada a nens entre 5 i 10 anys, que té com a protagonista un nen anomenat Orellut que té la particularitat de ser interactiu, ja que els més petits tenen l’oportunitat d’escriure o dibuixar el propi final de l’ llibre.

A l’esdeveniment hi han assistit el director de l’àrea de negocis i de màrqueting, Pepe Mascarell, i el futbolista del CD Castelló, Ángel Dealbert. “Com un jugador de la casa que sóc, em sembla una iniciativa meravellosa. És emocionant que hi hagi gent que estimi el Castelló i el representin d’aquesta manera “, descriu el jugador de Benlloch.

També ha estat present l’autor del llibre infantil, José Antonio Olucha. “El Castelló és més que un club, és un sentiment i a Castelló li cal el Club Esportiu Castelló”, manifesta. Per la seva banda, el CEO de Nayar Systems, Alexis Nadal, es mostrava satisfet amb el suport a aquesta iniciativa. “Pensem que la divulgació del coneixement és important per a la societat i el Castelló és una entitat molt important per a la ciutat”, justifica.

L’entrenador del conjunt orellut, Sergi Escobar, també ha assistit a la presentació del conte infantil. “El futur l’hem de veure amb bons ulls i l’ascens immediat ha de ser aquest futur perquè aquest club segueixi complint molts anys”, respon després de ser preguntat per quin final escriuria en l’última pàgina de “Història de Orellut”.

El conte albinegre sortirà a la venda per un mòdic preu de 5 € i la plantilla repartirà diversos exemplars en Afanias ia l’Hospital General en el dia de demà.

 

Informació i Foto: http://www.cdcastellon.com

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: