El Castelló celebrarà la junta general d’accionistes el proper 28 de novembre

Informació i Foto: http://www.cdcastellon.com

El CD Castelló celebrarà la Junta General d’Accionistes el proper 28 de novembre a la Universitat Jaume I.

El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, ha donat a conèixer aquest matí a la sala de premsa de Castalia la data per a la propera Junta General d’Accionistes. “Hem fet un treball exhaustiu per accelerar la convocatòria de la junta que serà el proper 28 de novembre. Els dos últims anys han estat caòtics perquè després de la sortida del conveni, la mala gestió del club ha suposat pèrdues de gairebé un milió d’euros “, manifesta.

Acompanyat pel vicepresident del CD Castelló, Alfonso Hernández, i el director general, Jordi Bruixola, Montesinos ha ressaltat que “tenim per davant una feina molt dura, no només la següent temporada, sinó els propers anys”. Un dels punts d’actuació que es duran a terme serà una reducció de capital, on les accions passaran del valor de 13 € a 0,1 € “. D’aquesta forma tot accionista que no acudeixi a l’ampliació seguiria mantenint la seva condició d’accionista. Així mateix, tots els accionistes tindran dret a sol·licitar la còpia dels comptes per a la junta. És una operació per i per a l’accionista “, justifica el president.

A més, “es proposarà una ampliació simultània de capital de fins a 900.000 € aproximadament per assentar les bases del projecte”, explica Montesinos, qui vol anar pas a pas. “El nostre objectiu és que l’operació estigui tancada com més aviat millor perquè el club tingui viabilitat”.

Finalment, el president del CD Castelló ha llançat un missatge d’unitat. “El Castelló necessita bona gestió i capital social. L’afició i les petites empreses han respost de manera espectacular. Un cop s’aclareixin algunes incògnites, esperem que Ajuntament i grans empreses confiïn en nosaltres i al Club Esportiu Castelló “.

 

Convocatòria de la Junta General Ordinària d’Accionistes de el CD Castelló:

Click to access Convocatoria-Junta-General-Ordinaria-del-CLUB-DEPORTIVO-CASTELLON-28-11-17.pdf

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: