El Campus Virtual de Labora obre matrícula per a nous cursos d’idiomes gratuïts

El Campus Virtual de Labora ha obert la matrícula per a una nova edició de cursos d’idiomes on line gratuïts que responen a l’alta demanda de formació en idiomes.

L’oferta formativa del campus virtual es pot consultar a la pàgina web de Labora (consulteu aquí). A la present edició s’ha obert matrícula en anglès A1, A2, B1 i B2, francès A1 i A2 i alemany A1 i A2. El termini dinscripció romandrà obert fins el dia 23 de gener.

Quant als cursos d’idiomes

La durada dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament en línia, així doncs permeten la seva realització en qualsevol moment del dia.

Per accedir als cursos cal figurar com a demendant de feina o inscriure’s a Labora (actualment a través de cita consultar aquí).

Un cop inscrites, les persones interessades han de matricular-se a la web de Labora. Per resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat al seu canal de YouTube un tutorial amb els passos (Tutorial – Com inscriure’s a l’Aula Virtual de LABORA) i amb la documentació necessària per poder accedir al campus (consultar aquí). Cal ressaltar que aquesta formació està adreçada prioritàriament a persones aturades. És gratuïta i compta amb el cofinançament de la Unió Europea.

Cursos de competències transversals

Així mateix, continua obert el termini d’inscripció als cursos en competències transversals, amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones aturades i formar-les a les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat.

Aquests cursos han estat escollits entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l’hora de seleccionar el personal: comunicació, lideratge, tècniques per afrontar l’estrès o la gestió del temps, entre d’altres.

La durada és de 25 hores. Seran tutoritzats i dotaran les persones que els cursin d’un diploma d’aprofitament. Estaran disponibles per a la realització durant les 24 hores del dia.

Aposta per la formació ‘online’

Labora ha fet una aposta per la formació on line, cada dia més demanada per la ciutadania. Així, des de la crisi sanitària a conseqüència de la pandèmia, s’ha reforçat l’oferta del campus virtual que permet una formació a distància, a mida de cada persona i de manera més segura.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: