Esports

El Bisontes Castellón FS no va poder sumar en la seua visita al pavelló Europa del CD Leganés (9 a 2)

Bisontes Castellón FS no va poder sumar en la seva vista al Pavelló Europa malgrat anar-se’n a la mitja part amb un 1-2 amb gols de Yera i Toni i desplegant un gran joc. Ja en la segona part, els de José Escrich es van veure sorpresos per un CD Leganés que sortia en tromba amb l’objectiu de sortir de la davallada i aconseguien donar-li la volta a l’electrònic. Ja amb porter jugador, els locals van ampliar la seva ventanja a l’9-2 final. El resultat deixa a Bisontes tercer en la taula

La trobada va arrencar amb una fase de tempteig per part dels dos conjunts sense clares ocasions de gol. La primera bona oportunitat va arribar en el minut 4 quan en una jugada protagonitzada de Diego Sancho, Adrián va finalitzar amb un xut per estavellar la pilota al pal. En la següent jugada, Peloncha va dibuixar una gran passada a Toni Jodas i aquest va estar a punt de marcar. A l’equador del primer temps, Adrián va tornar a tenir el gol a les seves botes però, un cop més, el pal va evitar el gol. Al minut 11, David Yera es va plantar davant de Tarsa i va definir a la perfecció amb un xut creuat per inaugurar el marcador amb el gol de l’0-1. Al minut 16, Toni Jodas va marxar sol i en el mà a mà no va errar, aconseguint pujar el segon gol dels visitants a l’lluminós. A la vora de l’descans, el CD Leganés va retallar distàncies amb un gol d’Antón des del segon pal.

Només començar el segon temps, Guille va disposar d’una bona oportunitat de gol des del lateral esquerre, però Falcón va estirar el peu per enviar la pilota a córner. En la següent jugada, Dela va armar una fuetada des de la frontal de l’àrea per transformar l’empat a dos al Pavelló Europa. Al minut 25, Tarsa va protagonitzar una doble intervenció espectacular per salvar el conjunt Pepinero. En la rèplica dels locals, en una ràpida transició ofensiva, Guille va cedir la pilota als al segon pal i Nacho Pedraza va capgirar el marcador anotant el 3-2. Al minut 28, Palomares va recuperar la bola al mig de la pista i va assistir dins de l’àrea a Guille que, de primeres, va convertir el quart gol dels locals. Al minut 33, Palomares va rebre la pilota a la frontal de l’àrea, va controlar, es va girar i va realitzar un xut creuat per sentenciar el partit amb el gol d’el 5-2. Un minut després, el mateix Palomares va marcar dos gols seguits des de la seva pista per ampliar l’avantatge a l’7-2. En els minuts finals, Antón i Dani Gómez van certificar el 9-2.

Informació: Bisontes Castellón FS / LNFS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.