Esports

El Bisontes Castelló mereix més premi en la seva visita a Valdepeñas

Partit amb aires de primera el celebrat al pavelló Verge del Cap de Valdepeñas on els Castellonencs van lluitar fins a l’últim moment.
Primera part igualada, on es van avançar els de la Plana al robar David al porter visitant Mendiola i marcar des del mig camp. Els locals només creaven perill a pilota aturada i així en un servei de córner. Aconseguien empatar de fort xut creuat de Mimi. A la segona part, els homes de Manolín van haver de baixar la seva pressió ja que en només 6 minuts es cargarin amb les 5 faltes. En un robatori prop de l’àrea Mimi va aconseguir avançar de nou als manxecs. A falta de 5 minuts els de la Plana sol·liciten temps mort i Manolín decideix jugar-amb David de porter jugador. Movien bé els castellonencs de costat a costat fins que una passada d’Éric al 2 ° pal gairebé és aprofitat per Santi per pujar l’empat. Valdepeñas va fer una gran defensa en inferioritat no deixant que Bisons gaudís de moltes ocasions i després d’un robatori, Dani Santos, va aconseguir el definitiu 3-1 amb què va finalitzar la trobada.
Pròxim dissabte, jornada 9, al Ciutat de Castelló a les 17’30 h. contra el Pozo Múrcia ‘B’, actual segon classificat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.