Esports

El Bisontes Castelló Femeni ha perdut en la seua visita al Femisport Palau

La primera part ja va deixar un clar dominador del partit amb un Femisport Palau que va portar la iniciativa ofensiva de cap a cap davant d’una molt ordenada defensa de Bisontes Castelló que aguantava bé, fent pinya, els atacs de les catalanes. El temps transcorria i els castellonencs estaven mantenint l’empat inicial, però finalment el conjunt català obriria el marcador a escassos 30 segons del descans per mediació d’Anna després transformar un doblepenalti que li donava avantatge al descans al Femisport Palau, amb l’1-0.

La segona part, de nou va deixar un Femisport Palau molt superior a Bisontes Castelló on aviat veuria porta, i Mariona no desaprofitava l’error en defensa per col·locar el 2-0 al marcador i ampliar l’avantatge per a les catalanes. Bisontes Castelló buscava reaccionar i prop estaria d’obrir el marcador en una molt bona jugada individual de Vicky i quan Cris ja fregava el gol, la portera local ho evitava mantenint a zero a les castellonenques. Les catalanes anirien a més davant un Bisontes Castelló que buscava el replegament defensiu i Anna ampliaria l’avantatge per al Femisport Palau després d’aprofitar un robatori a la sortida de pressió de les castellonenques i creuar la pilota per establir el 3-0. El cansament començava a fer efecte en els castellonencs i cada vegada pesaven més els gols quan un minut més tard, de nou Anna, deixava vist per a sentència el partit amb el 4-0. El conjunt català seguiria amb l’assetjament i enderrocament sobre l’àrea castellonenc però Juani estava bastant encertada i evitava un resultat més voluminós, però encara arrodoniria la golejada Estefa per al Femisport Palau que establia el 5-0 amb el qual s’arribava a la conclusió del trobada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.