Esports

El Atletico Levante s’imposa al Roda (1 a 0)

L’Atlètic Llevant UD continua invicte al seu feu després emportar-se la victòria en la tarda d’avui davant el CD Roda, aquesta vegada, en transformar una pena màxima comesa sobre Joan Prim.

La trobada va començar amb els dos conjunts ben posicionats sobre el verd, amb l’objectiu de cometre els menors errors possibles. La possessió i el joc de pilota va ser la pauta que va marcar els primers compassos. No va ser fins al minut 10 quan va arribar la primera ocasió clara del partit. Un gran rematada de cap d’Álex Cortell que va marxar a escassos centímetres de la porteria de Rives. La primera arribada amb claredat el CD Roda va arribar abans de la mitja hora de la trobada quan Meseguer va aprofitar una pèrdua granota en la línia defensiva i va provar sort amb un xut des de la frontal que va marxar a l’esquerra de la porteria d’Olmedo. Més tard va ser Xisco qui va provar fortuna executant una falta a la mitja lluna de l’àrea però el seu xut el va rebutjar Olmedo. Tots dos equips van tenir un parell d’arribades més però sense claredat en els últims metres. Amb l’empat a zero al marcador es va arribar al descans.

La segona part va seguir la dinàmica de la primera. L’Atlètic Llevant UD, en el 69, va disposar, en les botes de Manu Viana, d’una clara triple ocasió que va aconseguir aclarir Rives. Un parell de minuts més tard, van repetir els protagonistes. Manu Viana va gaudir d’una ocasió després d’una retallada però la seva colpeig el va blocar, de nou, Rives. Poc després, Juan Delgado va ser enderrocat a l’interior de l’àrea per Álvaro i el col·legiat decrató penal. El mateix Joan Prim va ser l’encarregat de materialitzar aquesta pena màxima enganyant Rives i posant el 1-0 al marcador. Davant d’aquest gol, el CD Roda es va bolcar amunt buscant l’empat però el marcador no es va moure.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.