El ADDA acull un concert benèfic per a combatre la COVID-19 en col·laboració amb el Col·legi de Metges

L’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) acull aquest divendres, 18 de setembre, un concert benèfic a favor de la lluita contra la COVID-19. El recital musical, impulsat per la Fundació ADDA i el Col·legi de Metges d’Alacant (COMA), té com a objectiu recaptar fons per a subministrar material de protecció i donar resposta a les necessitats de personal dels centres de salut, hospitals, centres socials i organismes de la província que estan en primera línia combatent la pandèmia.

Amb el títol ‘La música curativa’, Adda · Simfònica, dirigida pel seu director titular, Josep Vicent, oferirà aquest concert, les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de l’ADDA amb un preu de 20 euros. A més, s’ha habilitat fila zero per a aquelles persones que vulguin col·laborar amb donacions a partir de 20 euros. El programa inclou música de Beethoven, Ravel i Óscar Navarro.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha agraït “la implicació de totes les persones, empreses, institucions i col·lectius que han manifestat el seu suport a aquesta campanya solidària, especialment a Col·legi de Metges d’Alacant”. Així mateix, ha animat a tota la ciutadania a participar “per combatre l’avanç de l’coronavirus donant suport als professionals de sector sanitari. Des de la Diputació i des de l’ADDA seguirem treballant amb aquest propòsit “, ha recalcat.

La presidenta de l’COMA, la doctora Mª Isabel Moya, ha agraït el suport de la Diputació d’Alacant i, especialment, la implicació de la diputada de Cultura i de el director de l’ADDA. “Amb música recordarem als que segueixen lluitant a primera línia contra el virus ja que aquesta malaltia els ha arrabassat les seves vides”, ha destacat Moya, qui confia que aquesta iniciativa permeti fer provisió d’un important volum de material “per estar preparats i no cometre els mateixos errors “.

Aquest projecte musical va unit a el llançament del primer disc benèfic de ADDA Simfònica anomenat ‘Ànima. Essential Classics ‘, que està a la venda en totes les plataformes internacionals online per donar-li la màxima projecció.

Tant el concert com el disc formen part de l’conveni signat entre el COMA i la Fundació ADDA, que va entrar en vigor el passat mes de maig i que contempla, a més, la posada en marxa d’un compte bancari amb número ES40 0081 5122 1100 0129 6139 per dipositar donatius que es destinaran a la mateixa finalitat.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: