El 99,9 % dels grups d’alumnes completa la primera setmana de juny sense incidències

La primera setmana de juny, dels quasi 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, n’ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència el 99,9 %. Dels 1.845 centres educatius que constitueixen el sistema educatiu valencià, n’ha conclòs la setmana sense cap aula confinada el 98,8 %, és a dir, 1.823 centres.

Aquestes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la primera setmana de juny, grups que romanen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

S’ha determinat el confinament de 28 grups de 18 centres educatius. A més, s’han desconfinat 6 grups de 5 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 9 grups de quatre centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 37 aules de 22 centres educatius.

Dels 818.644 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP, n’hi ha un 0,02 % de positius actius, 181 alumnes. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 78.434 docents del sistema educatiu valencià, se n’ha registrat un 0,03 % de positius actius, és a dir, 20 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

Per comarques, el 98,8 % dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 8 centres educatius alacantins que tenen 8 grups confinats i, per tant, el 99,9 % dels prop de 16.700 grups d’aquestes comarques rep classes presencials amb total normalitat.

La primera setmana de juny, a les comarques d’Alacant, s’han confinat 8 grups de 8 centres, s’han desconfinat 2 grups de 2 centres educatius i no roman confinat, d’altres setmanes, cap grup.

Dels 297.281 alumnes escolaritzats a les comarques d’Alacant, n’hi ha un 0,01 % de positius actius, 31 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 27.694 docents de les comarques d’Alacant, se n’ha registrat un 0,01 % de positius actius, és a dir, 3 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,04 % del professorat.

A les comarques de Castelló, el 97,9 % dels 249 centres educatius no té cap grup confinat. En aquest cas, són alumnes de 9 grups de 5 centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 99,9 % dels més de 6.000 grups d’aquestes comarques fa classes presencials sense problemes.

Al llarg de la setmana passada, a les comarques de Castelló, s’ha determinat el confinament de 9 grups de 5 centres educatiu, s’han desconfinat tres grups de dos centres i no roman confinat, d’altres setmanes, cap grup.

Dels 96.763 alumnes escolaritzats de les comarques de Castelló, hi ha un 0,05 % de positius actius del total de l’alumnat, 44 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 9.867 docents de les comarques de Castelló, hi ha un 0,1 % de positius actius, és a dir, 6 docents. Amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

A les comarques de València, el 99,1 % dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no té cap grup escolar confinat. Hi ha 9 centres que tenen 20 grups confinats, és a dir, el 99,9 % dels prop de 24.300 grups fa classes presencials amb total normalitat.

Durant la primera setmana de juny, a les comarques de València, s’ha determinat el confinament d’11 grups de 5 centres educatius, s’ha desconfinat un grup d’un centre educatiu i romanen confinats, d’altres setmanes, 9 grups de quatre centres educatius.

Dels 424.600 alumnes escolaritzats a les comarques de València, n’hi ha un 0,02 % de positius actius, 106 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 40.873 docents de les comarques de València, se n’ha registrat un 0,03 % de positius actius, és a dir, 11 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: