Economia Sostenible destina mig milió d’euros a l’adequació de les infraestructures de la Institució Firal Alacantina

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el President de la Institució Firal Alacantina (IFA), José Luis Gisbert, han signat un conveni de col·laboració per a l’adequació de les infraestructures de la institució firal.

En virtut d’aquest conveni, la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de la Direcció General de Comerç i Consum, destinarà mig milió d’euros a l’adequació del recinte firal a través de la inversió en instal·lacions, equipament i infraestructures.

Climent ha reiterat la voluntat del seu departament de continuar donant suport a la revitalització i modernització de la Institució Firal Alacantina, una “institució clau per a la dinamització del teixit empresarial de la província” que serveix de punt d’encontre entre els diferents sectors econòmics.

Per al desenvolupament de la seua important labor -en paraules del conseller- “és necessari invertir en la modernització i adequació de les instal·lacions a fi d’oferir a visitants i expositius un recinte modern i competitiu en el qual desenvolupar els seus negocis”.

Entre les activitats previstes a través del present conveni figura la realització de obres i millores en climatització, aparcament, electricitat i protecció contra incendis.

L’import màxim destinat a millorar la climatització del recinte es xifra en 352.249,28 euros. A la millora de l’aparcament es destinarà, com a màxim, 160.488,71 euros, mentre les partides d’electricitat i protecció contra incendis ascendiran com a màxim, a 8.925 euros i 1810,38 euros, respectivament.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: