Economia ha tramitat el pagament de 180.569 noves ajudes per a persones treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTO

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha tramitat el pagament de 180.569 noves ajudes dirigides a persones treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTO a causa de la COVID-19.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat 20 noves resolucions que beneficiaran a aquestes persones treballadores amb bases reguladores d’entre 538,21 i 1.448,10 euros.

En total, des d’Economia Sostenible ja s’han tramitat les ajudes per a un total de 194.017 persones beneficiàries afectades per un ERTO a la Comunitat Valenciana.

Aquestes subvencions s’atorguen després de l’aportació de les dades pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE); l’alta dels expedients en l’aplicació corporativa de subvencions SUGUS per la Direcció General de Tecnologies de la Informació, i la confecció i proposta de la relació de persones beneficiàries per part de la Comissió Tècnica per a la gestió de les ajudes.

En els pròxims dies es publicarà la resolució amb les concessions en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV), així com la relació de les persones beneficiàries en la pàgina web de la Generalitat Valenciana (consultar aquí), en l’apartat corresponent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

D’acord amb la proposta de resolució emesa per la Comissió Tècnica aquestes subvencions ascendeixen a un import total de 27.085.350 euros.

El pagament es realitzarà mitjançant transferència al corresponent compte bancari de les persones beneficiàries.

Aquestes ajudes s’emmarquen en el Decret 54/2020, de 24 d’abril, del Consell, d’aprovació de bases reguladores per a la concessió directa d’ajudes a treballadors i treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTO a conseqüència de la COVID-19.

La quantia de les ajudes és de 150 euros per persona treballadora i es podrà beneficiar a un total de 200.000 persones.

Objectiu ajudes

Climent ha destacat que l’objectiu de les ajudes “és pal·liar els efectes negatius que les suspensions temporals dels contractes de treball estan provocant en els col·lectius més vulnerables, entre els quals es troben els treballadors i les treballadores de rendes baixes que presten els seus serveis en empreses radicades a la Comunitat”.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: