Economia aposta per consolidar un clúster de salut valencià de referència

El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha declarat que “des de la Conselleria apostem per la consolidació d’un clúster de salut valencià de referència, perquè s’ha demostrat que hem de considerar-lo com un sector estratègic”.

Cinc empreses valencianes d’Elx, Albaida, Ayora i Ontinyent han format una Unió Temporal d’Empreses per a fabricar productes sanitaris com bates o mascaretes, entre d’altres. Per conèixer el projecte d’aquesta UTE el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent i la secretària autonòmica Rebeca Torró s’han desplaçat fins a Ontinyent.

Tant Climent com Torró han assegurat que la Generalitat donarà suport aquest tipus de projectes i que “es vol fer una aposta decidida per les indústries valencianes amb la licitació i subministrament de productes de salut, sent també molt sensibles amb la transformació de el model econòmic tenint en compte valors com la sostebibilidad, inclusivitat, eficiència, entre d’altres qüestions “.

També han destacat que “la Generalitat té línies de finançament i subvencions finalistes per ajudar les empreses valencianes”.

UTE de el sector de la salut

La creació de la UTE contribuirà a generar milers de llocs de treball, tant directes com indirectes. Tota la producció generada per les empreses compleix amb controls de qualitat exhaustius i amb els més estrictes estàndards de qualitat europeus amb l’autorització expressa de l’Agència Espanyola de l’Medicament.

Prosan UTE està formada per cinc empreses valencianes: Mila-Rosa SA, d’Ontinyent, Pro Safe Plus SL Grup Ferrotall, d’Elx, Casa Mediterrània 1967 SL, d’Ontinyent, Aupa Llar SL, d’Albaida i Uniformitat Laboral Barbera SL, d’Ayora.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: