Dotze empreses valencianes d’hàbitat representen el disseny de la Comunitat Valenciana a la Berlin Design Week

Dotze empreses de la Comunitat Valenciana participen a partir d’aquest dimarts a la present edició de la Berlin Design Week, un dels festivals de disseny amb més renom a nivell mundial, en una exposició virtual organitzada pel Ivace amb la col·laboració de València Capital Mundial de l’Disseny 2022.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que “una de les apostes de la conselleria en el present exercici és la promoció de el disseny a nivell internacional, amb un seguit d’activitats que culminaran amb la celebració de la Capitalitat Mundial de el disseny de la ciutat de València en l’any 2022 “.

La Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball ha apostat “de manera decidida” per aquest projecte, amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Ivace i València Capital Mundial de l’Disseny 2022, per a la promoció internacional de el disseny i el desenvolupament d’actuacions que permetin augmentar la internacionalització de les empreses de el sector.

En aquesta ocasió, estar presents a la Berlin Design Week era l’objectiu. Prevista com una activitat presencial al principi, s’ha reconvertit en virtual donades les restriccions COVID imposades per les autoritats de país.

“Dotze rellevants empreses que representen el binomi hàbitat / disseny són presents en una exposició virtual que persegueix facilitar nous contactes comercials a través de la plataforma que suposa el festival de disseny”, ha explicat Parra.

Les empreses que hi participen són Alegre Design, Asteca, Cases Inhaus, Expormim, Falcó Ceramicas, Thai Natura, INCLASS, Megamobiliario, Mobliberica, Naturtex, Santiago Sevillano i sentat.

Per al desenvolupament d’aquesta acció, prevista d’l’1 a el 6 de juny, el Ivace ha creat una plataforma virtual que alberga tant la informació de les empreses participants i de València Capital Mundial de l’Disseny 2022, com les trobades previstes durant els dies de celebració de l’acció.

Aquesta plataforma es planteja com un toc d’atenció i un reclam sobre l’hàbitat de la Comunitat Valenciana i de les activitats relacionades amb la Capitalitat que tindrà al seu torn presència en aquest festival.

Accions Capital Mundial de l’Disseny

A més de l’exposició virtual organitzada juntament amb el Ivace, València Capital Mundial de l’Disseny 2022 ha tancat un acord de col·laboració amb la Berlin Design Week per compartir l’essència de el disseny valencià amb l’ecosistema creatiu de tot Europa.

Gràcies a aquest acord, el festival inclou en el seu programa un cicle de conferències de professionals de el disseny valencià a partir de el 31 de maig amb ponències especialitzades dins de l’anomenat camp de el disseny de so.

Estaran protagonitzades pel creador Edu Comelles i -com fruit de l’conveni entre València Capital Mundial de l’Disseny 2022 amb Berklee València- amb les creadores Marta Verd i Elysha Zaide.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: