Esports

Derrota del Villarreal CF davant l’Osasuna a l’estadi de la ceràmica

El Villarreal va caure en La Ceràmica (1-2) davant Osasuna en un partit en el qual va meréixer, com a mínim, l’empat després de gaudir de nombroses ocasions, però els navarresos van brillar més quant a efectivitat.

El Vila-real va començar l’encontre jugant en camp contrari i creant ocasions. La primera d’elles, molt matinera, va ser de Parejo amb un tret des de la frontal. La següent va arribar mitjançant una passada filtrada amb l’exterior de Danjuma per a Manu Trigueros, que no va arribar a fregar el cuir amb la bota en l’àrea xicoteta. El neerlandés es va mostrar molt elèctric pel costat esquerre durant tota la primera meitat.

Pau també la va tindre de cap a l’eixida d’un córner, però tan sols un minut després, va arribar el gol de Torró, que va enganxar una pilota dins de l’àrea grogueta. Els grocs ho van continuar intentant. Alberto Moreno va provar sort des de fora de l’àrea amb un tret creuat que va marxar fregant el pal de Sergio Herrera, així com el posterior tir amb rosca de Trigueros, que va obligar a estirar-se al portera de l’equip navarrés.

Al Villarreal se li havia embossat la trobada fins que, als deu minuts de la segona part, Gerard va traure la vareta el dia de la seua tornada. El davanter català va enganxar de volea un centre d’Alfonso Pedraza i va aconseguir batre al meta d’Osasuna.
El propi lateral cordovés va tindre la millor ocasió del segon període amb una fuetada que es va estavellar en el pal. Paco Alcácer, acabat d’entrar en el terreny de joc, va tindre la seua primera ocasió de cap, però no va arribar a connectar bé la cabotada. Les contínues arribades a l’àrea no van tindre el seu premi per al Submarí. Finalment, el Chimy Ávila va anotar el segon per a Osasuna quedant-se només davant Rulli.

El pròxim compromís del Villarreal tindrà lloc aquest dimecres a les 21.00 hores enfront del Young Boys en la Lliga de Campions.

Fitxa tècnica:

Villarreal: Rulli; Foyth, Mandi, Pau, Alberto M. (m. 45, A. Pedraza); Parejo, Capoue (m. 45, Coquelin), M. Trigueros (m. 78, Paco Alcácer); Yeremy (m. 78, Moi Gómez), Gerard i Danjuma (m. 78, Chukwueze).
CA Osasuna: S. Herrera; Nacho Vidal, Unai García, David García, Juan Cruz; Rubén García (m. 69, Javi Martínez), Moncayola (m. 89, Oier), Torró, Darko, M. Sánchez; i Kike G (m. 82, Chimy Ávila).
Gols: 0-1. Min. 25: Torró. 1-1. Min. 55: Gerard. 1-2. Min. 86: Chimy Ávila.
Àrbitre: Cordero Vega (Comité Càntabre). Va amonestar als locals Capoue i als visitants S. Herrera, David García, Unai García, Lucas Torró i Chimy Ávila.
Incidencias: Partit corresponent a la Jornada 9 de LaLiga disputat en l’Estadi de La Ceràmica davant 14.831 espectadors.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.