Esports

Derrota del Bisontes Castellón davant el Manzanares en el polideportiu Ciutat de Castelló (2 a 5)

Aquest dimecres s’ha disputat al poliesportiu Ciutat de Castelló el partit ajornat entre el Bisontes Castelló FS i el Manzanares Quesos El Hidalgo.

La mala fortuna del Bisontes Castelló i el gran encert del Manzanares van fer que finalment la victòria fos per al conjunt entrenat per Juanlu

Manu Diz va tenir la primera ocasió clara de la trobada en el minut 6, amb un xut que es va estavellar al travesser després d’un contraatac dels manzanareños. Quatre minuts després Daniel va avançar els de Juanlu Alonso amb un tret a la mitja volta que obria el marcador. L’alegria els va durar poc als visitants ja que en el minut 13 Peloncha va empatar el partit amb un gol de bella factura. Álvaro va tornar a avançar els manzanareños en el minut 16, marcant el segon dels manzanareños. Quan semblava que el partit se n’anava a l’descans amb l’1-2, Daniel va anotar el 1-3 en l’últim sospir de la primera meitat.

La mala fortuna es va alinear amb el conjunt castellonenc cinc minuts després de la represa, ja que Quilez va introduir la pilota en la seva pròpia porteria, ampliant d’aquesta manera a tres gols l’avantatge en el marcador dels visitants. Al minut 27 Toni Jodas va retallar distàncies i José Escrich va emprar a Pipi com a porter-jugador, tractant d’acostar-encara mans al marcador a través del joc de cinc. Però van ser els visitants a través d’Otero qui van posar terra pel mig a falta de cinc minuts pel final, en una jugada en què el pivot va aprofitar una pèrdua en defensa per marcar el 2-5 definitiu.

Amb aquest resultat el Bisontes Castelló se situa en sisena posició amb 17 punts els mateixos que té el Full Energia Saragossa i un menys de l’Atletico Mengibar que actualment es troba en la 4º posició (posició que dóna accés a el grup C que és el de la lluita per l’ascens) tot per decidir i tot és possible ja que Bisontes ha de disputar encara 4 partits en aquesta primera fase de la competició.

El proper partit que disputarà el conjunt entrenat per José Escrich serà el proper dissabte 6 de gener al poliesportiu Ciutat de Castelló davant ElPozo Ciutat de Múrcia que actualment ocupa la penúltima posició de la taula.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.