Esports

Declaracions Rubén Burgos post J3 EuroCup Women Durán Maquinaria Ensino Lugo vs Valencia Basket

L’entrenador Rubén Burgos va comentar després del triomf que “no esperàvem un partit senzill en cap dels casos. En primer lloc, perquè fora de casa sempre és complicat i segon per les característiques del rival, les variants defensives i la línia ascendent que porta Ensino. Malgrat els 20 punts de diferència crec que ens ha costat bastant treballe obrir bretxa i hem passat moments complicats. En el segon quart i el nostre encert, hem trobat tres llançaments oberts seguits i això crec que ha permés que arribàrem amb una bona renda al descans i especialment en l’inici del tercer quart on, no des de l’atac amb aqueix 8-0 d’eixida, sinó des de la defensa. Reforçar el treball d’equip, aconseguir deixar en 46 punts a Ensino Lugo crec que parla bé de la nostra consistència i de la solidesa defensiva. L’equip en atac ha sabut compartir la pilota, aprofitar els moments puntuals d’encert de jugadores, però sobretot amb solidaritat i el treball de rebot ha sigut determinant. Recuperar-nos físicament perquè el diumenge tornem a tindre un altre partit contra Estudiantes ja que la doble competició és molt exigent i en això estem immersos des de pretemporada”.

Informació i Foto: Valencia Basket

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.