David Vicente es compromet a potenciar l´activitat turística de la Torre d´En Besora amb la construcció de quatre apartaments per a visitants

David Vicente Segarra, que vol revalidar per sisena vegada consecutiva la majoria absoluta al capdavant de l’Ajuntament de la Torre d’En Besora, assegura que en els propers quatre anys treballarà per “potenciar l’activitat turística del municipi, un dels pilars bàsics del nostre programa electoral, de manera que també ajudarem a dinamitzar l’economia de la localitat”.

El principal projecte que David Vicente pretén dur a terme la propera legislatura serà la posada en marxa de quatre apartaments turístics que sorgiran de la reforma de la Casa Abadia. Aquesta obra “és un clar exemple de l’aposta del PP per la recuperació del patrimoni local com a forma de mantenir les nostres arrels, però també com a font de riquesa, ja que hi tenim un important recurs turístic”, indica David Vicente.

Segons explica el candidat del PP seran quatre apartaments distribuïts als dos primers pisos, mentre que a la planta baixa es trobaran els espais comuns, com és el cas del menjador, cuina i un petit magatzem. “I la idea és que funcioni amb el sistema de bed and breakfast”, assenyala David Vicente.

El candidat del PP a l’alcaldia de La Torre d’En Besora, assegura que la llista “combina experiència i joventut. Una llista “renovada que està formada per homes i dones amb moltes ganes de treballar pel nostre poble”. Al costat de Segarra, alcalde de la Torre d’En Besora des del 2003, hi ha Marta Bellés Vidal, Manuel Monfort Albiol, Lara García Beltrán i José Bellés Beltrán “Un equip que, sens dubte, és el millor per treballar, dia a dia, per i per a la Torre d’En Besora”, assegura David Vicente.

Una candidatura formada per veïns de La Torre “de molt diferent edat i que coneixen molt bé el municipi” la qual cosa, segons explica David Vicente, “ens ajudarà a conèixer ia atendre molt millor les necessitats de tots els veïns i, alhora, també ens servirà comptar amb punts de vista molt diversos a l’hora de plantejar els nous projectes”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: