CSIF reclama agilitzar les obres del nou consultori de Moncofa i millorar l’accés als barracons on s’ubiquen la treballadora social i l’auxiliar d’Infermeria

La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF ha reclamat a la Conselleria de Sanitat que “agilitzi” l’inici de les obres del nou consultori de Moncofa que permetrà ampliar les instal·lacions actuals.

Uns treballs que porten pendents des del 2016 i que, malgrat que es van arribar a licitar el 2021, finalment no van ser executats en rescindir el Consell el contracte amb l’empresa adjudicatària.

“Estem parlant d´una població el padró municipal de la qual frega a data d´avui els 8.000 habitants i acumula més de set anys d´espera per poder aconseguir unes instal·lacions sanitàries dimensionades de manera adequada a les seves necessitats assistencials actuals”, han indicat des de CSIF.

Sobre això, han assenyalat que, a causa de la manca d’espai, “en aquests moments consultes com la de la llevadora només poden atendre els dilluns a la tarda i, a més, tant la treballadora social com els serveis auxiliars d’Infermeria ocupen des de l’estiu uns barracons a l’exterior del centre que fan de consultes improvisades”.

Precisament, en relació amb aquests barracons, des de la central sindical han reclamat també a Sanitat que “priorici la millora urgent dels accessos, ja que estan instal·lats sobre un terreny de terra i, cada vegada que plou, es formen tolls i fangars que dificulten l’accés tant als pacients com al personal sanitari”.

“Considerem que des del 2016 ja ha passat un temps més de prudencial per iniciar uns treballs que són absolutament necessaris per millorar la qualitat assistencial de les persones que resideixen a Moncofa i facilitar la feina al personal sanitari, per la qual cosa demanem al Consell que agilitzi projecte per execució del projecte perquè sigui una realitat com més aviat millor”, han ressenyat des de CSIF.

Informació i Foto: CSIF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: