CSIF realitza concentracions en què exigeix millores laborals al Centre Superior d’Investigacions Científiques

El sindicat CSIF ha convocat concentracions, que s’han dut a terme avui a les portes dels diferents centres, per exigir millores laborals per al personal del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). Aquest organisme compta amb 11 centres i una delegació a la Comunitat Valenciana.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que aquests actes de protesta, convocats conjuntament amb CCOO, reclamen mesures com la instauració de la carrera professional per al personal tècnic i de gestió o la cobertura de totes les vacants, ja que a molts casos de jubilacions o canvis de centre els llocs es queden sense personal.

El sindicat recalca que aquestes concentracions, desenvolupades a les 11 hores a les entrades dels diferents centres del CSIC a les diferents províncies, també pretenen denunciar la precarietat laboral, que es plasma en nombrosos contractes d’escassa durada i en la manca d’un desenvolupament adequat. professional.

CSIF assenyala que el CSIC compta amb instal·lacions referents a la Comunitat Valenciana, com l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA), a Paterna; l’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal, a Castelló; l’Institut de Neurociències, a Sant Joan d’Alacant; o l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes, a València, a més de l’Institut de Física Corpuscular o l’Institut de Tecnologia Química, entre d’altres centres que, en conjunt, agrupen al voltant d’un miler de treballadors.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: