CSIF denuncia la situació “crítica” de les unitats de repartiment de Correus de Borriana i Castelló per manca de personal

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat, a través d’un escrit remès a la direcció de Recursos Laborals, la “crítica” situació en què es troben les unitats de repartiment de Correus de municipis com Borriana o Castelló a causa de la manca de personal.

Des de la central sindical han explicat que “el fet que no s’estigui cobrint la totalitat del personal, ni en el cas dels que es troben de baixa ni dels que estan de vacances, està derivant en una excessiva acumulació de tasques per als que sí que estan en actiu”.

“Això fa que, alhora, des de l’estiu passat el nombre de baixes entre els professionals del servei s’hagi incrementat de manera notable ja que, a més d’haver d’assumir les tasques del personal absent, han d’abastar zones de repartiment cada cop més extenses, tant a peu com amb vehicle”, han indicat des de CSIF.

En el cas de Borriana, han incidit que “l’obligació de prioritzar contínuament el lliurament de productes registrats de paqueteria i notificacions impedeix que puguin complir amb el Servei Postal Universal (SPU) en el seu horari habitual, fet que va provocar que, per exemple, a finals del mes d’octubre passat hi hagués més de 2.700 notificacions acumulades sense lliurar i caixes de correspondència sense poder classificar”.

Sobre això, des de la central sindical han reclamat “mesures urgents” per, “a més d’analitzar la situació actual de les plantilles a cada unitat de repartiment, es vetlli per salvaguardar la salut d’aquests professionals”.

“Demanem també que es compleixi la cobertura de les diferents seccions i que s’incrementin els recursos econòmics per cobrir de manera adequada les necessitats del personal operatiu”, han ressenyat des de CSIF.

Informació i Foto: CSIF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: