CSIF demana a l’Ajuntament de Castelló que “resolgui” i “compensi” les hores degudes a la Policia Local des del 2020

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha presentat un escrit davant l’Ajuntament de Castelló per denunciar les “greus conseqüències” que està tenint l’endeutament d’hores a la plantilla de la Policia Local, “a causa de la gran deficiència d’agents a plantilla”.

“La manca de policies ha fet que els agents ni puguin sol·licitar lliurar els dies festius ni caps de setmana i ni tan sols de cara a les festes del mes de desembre”, han denunciat des de CSIF, que han assenyalat que “aquesta situació, que s’arrossega i sense resoldre des de l’any 2020, segueix agreujant-se any rere any”.

En aquest sentit, han lamentat que, “mentre Prefectura segueix sense pronunciar-se sobre com resoldrà aquest problema, els policies en actiu continuen acumulant hores que ni són tornades ni compensades econòmicament”.

Per això, des de la central sindical han reclamat “que, a més de buscar una solució urgent per saldar les hores degudes o tornar-les sense que això afecti els serveis ordinaris, es reforcin els serveis mínims amb una borsa d’hores extraordinàries coberta per personal voluntari i , al mateix temps, que es convoquin tant el Consell de Policia com les taules tècniques necessàries per negociar el quadrant de torns de l’any 2024, ja que el del 2023 ni tan sols es va aprovar a Mesa, sinó que, simplement, es va prorrogar el del 2022 ”.

“Considerem que es tracta d´una situació totalment irregular i no descartem acudir a les instàncies judicials corresponents si aquestes situacions segueixen sense resoldre’s”, han indicat des de CSIF.

Informació i Foto: CSIF

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: