Cs demana a Ruiz que inclogui la Banda Municipal de Castelló a la programació cultural

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat hui que “la programació cultural que ha presentat Verónica Ruiz no inclogui la Banda Municipal per això demana que rectifiqui i l’anyada”. El portaveu de Cs ha manifestat que “L’ajuntament no pot oblidar-se d’incloure en aquest Pla a la màxima expressió artística musical pública”.

“En Ciutadans ens crida l’atenció que s’elabori una agenda cultural a la nova normalitat i es tingui en compte tots els registres artístics havent pensat en la demanda d’el públic i s’ignori als castellonencs, que són molts, consumidors dels concerts de la banda de Música i sobretot, als músics que són funcionaris públics “, ha recalcat Marín-Buck.

El responsable de Cs a l’Ajuntament de Castelló ha recordat que “la Banda Municipal de Castelló és l’única que comparada amb les de les seves mateixes característiques a Espanya (Alacant, Albacete, la Corunya) no ha reprès la seva activitat presencial ni de bon tros té elaborat un Pla per a aquesta volta “. A més, “no només aquestes bandes de música sinó moltes altres com la de Bilbao, Badajoz, Màlaga o Sevilla han reprès l’activitat aprofitant homenatges per les víctimes de la Pandèmia o Sant Joan sempre complint i fent complir la normativa de seguretat”, ha puntualitzat Marín-Buck.

Finalment, el portaveu de Cs ha traslladat que “la reactivació de l’agenda cultural de Castelló s’ha de programar tenint en compte a tots els castellonencs, no només a uns pocs i molt menys, només a aquells que l’organitzen”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: