Cs demana a Marco que hi hagi amb Barceló per reobrir els centres de salut de l’àrea 2 per a una millor atenció sanitària

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha demanat a Amparo Marco que exerceixi d’alcaldessa dels castellonencs i que hi hagi amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló per reobrir els centres de salut de l’àrea 2 i així oferir una millor atenció sanitària i no responsabilitzar els sanitaris que diàriament treballen sota la pressió de la COVID-19 “.

Marín-Buck ha indicat que “des del passat 20 de març, el Centre de Salut Integral del Gran (CSI) està sobresaturat perquè atén els 6.000 pacients derivats de l’Consultori de l’Grau i encara que el personal sanitari d’aquest centre també va ser traslladat, els mitjans i les infraestructures de centre s’han de compartir entre 6.000 cartilles més que dificulten el dia a dia “.

El responsable de Cs ha indicat que “mentre els centres de salut de l’àrea 3 estan oberts, els de l’àrea 2, no en la seva totalitat i un és el Consistori de l’Grau”. En aquest sentit, Marín-Buck ha denunciat que “els responsables de la Conselleria siguin sabedors el problema fa més d’una setmana i encara no hagin donat una resposta mentre ataquen els sanitaris de Castelló de desatendre pacients amenaçant-“.

Finalment, el portaveu de Cs ha lamentat que “la Conselleria passi a l’atac com a manera de defensa quan els professionals sanitaris porten 70 dies demostrant la seva veritable vocació de servei”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: