Cs demana a Marco que hi hagi amb Barceló per reobrir els centres de salut de l’àrea 2 per a una millor atenció sanitària

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha demanat a Amparo Marco que exerceixi d’alcaldessa dels castellonencs i que hi hagi amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló per reobrir els centres de salut de l’àrea 2 i així oferir una millor atenció sanitària i no responsabilitzar els sanitaris que diàriament treballen sota la pressió de la COVID-19 “.

Marín-Buck ha indicat que “des del passat 20 de març, el Centre de Salut Integral del Gran (CSI) està sobresaturat perquè atén els 6.000 pacients derivats de l’Consultori de l’Grau i encara que el personal sanitari d’aquest centre també va ser traslladat, els mitjans i les infraestructures de centre s’han de compartir entre 6.000 cartilles més que dificulten el dia a dia “.

El responsable de Cs ha indicat que “mentre els centres de salut de l’àrea 3 estan oberts, els de l’àrea 2, no en la seva totalitat i un és el Consistori de l’Grau”. En aquest sentit, Marín-Buck ha denunciat que “els responsables de la Conselleria siguin sabedors el problema fa més d’una setmana i encara no hagin donat una resposta mentre ataquen els sanitaris de Castelló de desatendre pacients amenaçant-“.

Finalment, el portaveu de Cs ha lamentat que “la Conselleria passi a l’atac com a manera de defensa quan els professionals sanitaris porten 70 dies demostrant la seva veritable vocació de servei”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: