Cs defensa una Diputació àgil, accessible i sense duplicitats per Castelló

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha defensat en el ple de constitució d’aquest matí «una Institució Provincial àgil, accessible i sense duplicitats». La portaveu de Cs ha explicat que «avui és un bon dia per canviar les coses, per dissenyar una Diputació que arribi als 135 municipis de Castelló perquè cada un d’ells té la seva identitat i per evitar duplicitats entre administracions».

Respecte d’això, Fernández ha esmentat en el seu discurs «la seva preocupació pel futur de l’Hospital Provincial i el centre de menors de Penyeta Roja, dos centres referents de la Diputació de Castelló». A més, ha tingut paraules de solidaritat amb les víctimes de violència masclista i ha fet una crida al treball conjunt entre administracions per acabar amb aquesta xacra social. També, avui el dia de l’orgull LGTBI ha reivindicat «una societat respectuosa i sense odi, un Castelló de persones lliures i iguals».

Així mateix, la diputada ha fet especial èmfasi «en el problema de la despoblació» i ha indicat, en aquest sentit, que és el moment de treballar «per millorar les comunicacions i els serveis que no arriben a aquesta part de l’Espanya buida i crear ajudes atractives per evitar o afavorir el flux migratori, segons els casos «.A més,» com a mesura a curt termini «, ha destacat» el turisme rural, gastronòmic i esportiu «d’aquests municipis.

La portaveu de Cs a la Diputació de Castelló ha reconegut que «hi ha molta feina per fer i per això», -ha insistit- «no ens podem permetre perdre ni un sol minut en polèmiques personals i partidistes». Cristina Fernández ha conclòs assegurant que «hem de jugar amb l’avantatge que estem davant d’un projecte apassionant perquè tots parlem, pensem, treballem i defensem sempre Castelló».

 

 

 

Informació i Foto: www.castellon.ciudadanos-cs.org

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: