Cs defensa el mateix treball, mateix salari per als més de 1.800 agents de la província de Castelló

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés per la província de Castelló, Sandra Julià, ha defensat “seguir reivindicant l’equiparació salarial dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat”. En una reunió amb els representants de Jucil i Jupol, el cap de llista ha traslladat “el compromís de Cs amb els aproximadament 1.400 guàrdies civils i 450 policies nacionals i les seves famílies per aconseguir equiparar el sou amb la resta de policies autonòmiques”. Acompanyada pel candidat de Cs al Senat, Francisco Vicent, Juli` ha valorat que “no és just que 1.800 agents cobrin menys quan realitzen la mateixa feina que altres cossos com els Mossos d’Esquadra o l’Ertzaintza”. “Tampoc és de rebut que no comptin amb armilles adequats, les dones encara han de fer servir el dels homes amb la manca de seguretat que això comporta, així com que els vehicles tinguin un manteniment deficient fins al punt de no passar ni tan sols la ITV “, ha afegit la candidata de Cs.

En aquest sentit, Julià ha recordat que “són més de 30 anys de desigualtat salarial i d’injustícia per als que es juguen la seva vida defensant i garantint la nostra seguretat”. “A sobre que perceben un salari injust, els nostres cossos i forces de seguretat han hagut de patir aquests dies la falta de suport i el menyspreu del ministre de l’Interior davant els atacs que han rebut pels violents a Catalunya”, ha assenyalat la candidata.

Finalment, el cap de llista ha destacat “la urgència d’algunes infraestructures com una nova comissaria enVila-real l’edifici fins i tot s’ha sabut recentment que conté amiant i la caserna de la Guàrdia Civil d’Almassora, apuntalat i en condicions indignes, entre altres instal·lacions de la província

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: