Cs de Vila-real insisteix habilitar i als horaris i rutes al bus urbà després de 2 mesos de proves desastroses

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha insistit en «l’habilitació immediata dels horaris i rutes a les parades del bus urbà després de més de dos mesos de proves desastroses». «El bipartit ofereix unes dades d’usuaris ficticis ja que qualsevol pot comprovar que els autocars van buits la major part del dia», ha assegurat l’edil, qui ha afegit que «de fet, des Cs hem pogut confirmar el fracàs in situ a l’haver-nos pujat a ambdues línies i estar més sols que la una «.

Sobre això, el portaveu ha lamentat «el to triomfalista i electoralista del Govern fent creure que els veïns són uns ingenus». «La realitat és que un bon projecte, que cal recordar va proposar Cs en una moció, ha estat engegat a rodar gràcies a una pèssima execució», ha destacat Vicent, alhora que ha advertit que «l’extensió del període de gratuïtat fins que no s’aprovi definitivament el Pla de Mobilitat en la següent legislatura, pot comportar al fet que es renunciï a col·locar la informació pertinent a les parades i per tant, al fet que continuï el caos sine die «.

Així doncs, en opinió del regidor «a dia d’avui, ens trobem amb una inversió de 400.000 euros per a una infraestructura que si segueix el bipartit al capdavant no serà rendible».

 

 

 

Informació i Foto: www.castellon.ciudadanos-cs.org

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: