Cs critica els gairebé cinc milions malgastats pel bipartidisme al parador fantasma de Morella

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Sandra Julià, ha criticat, en la seva visita a Morella acompanyada per la resta de candidats, que “el bipartidisme hagi malgastat gairebé cinc milions d’euros en un parador fantasma, del que actualment l’única cosa que es veu és un cartell corcat pel temps “. Sobre això, la cap de llista ha assenyalat que “des Cs ens agradaria saber on ha anat a parar aquests diners i per què el senyor Puig no ha estat profeta a la seva terra i ha lluitat per rescatar aquesta infraestructura fins al moment”. “Estem segurs que si hagués format part del monopoli audiovisual familiar, el president de la Generalitat hagués posat molt més interès en aquest projecte”, ha postil·lat la candidata.

“Tenint en compte que Morella és un dels municipis amb el turisme més desestacionalitzat del nostre interior, comptar amb aquest parador no només beneficiaria a la pròpia localitat sinó també a les confrontants”, ha assegurat Julià, que ha recordat que “Ports és una de les comarques més despoblades “. Així mateix, Julià ha manifestat que “el Parador és un valor afegit per al nostre turisme i, per tant per a l’ocupació”. “Segons les últimes xifres, en els 93 paradors d’Espanya s’han allotjat 1’5 milions de clients i treballen 4.000 professionals”, ha indicat el cap de llista.

Per tot això, la candidata ha defensat que “si Cs governa, defensarà que aquesta estafaestructura es converteixi en una infraestructura per a ús i gaudi dels visitants a la nostra província”. “PP i PSOE han viscut de promeses, és hora de passar a l’acció perquè una altra forma de fer política és possible”, ha tancat Julià.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: