Cristina Zapata, psicòloga de la Fe, rep el Premi Nacional Extraordinari Fi de Carrera del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats

Cristina Sabata de Miguel, resident de segon any de Psicologia Clínica de l’Hospital La Fe de València, ha rebut el segon premi nacional Fi de Carrera d’Educació Universitària que atorga el ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, per la seva brillant expedient en Psicologia.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc al Teatre de la Sarsuela de Madrid i va estar presidida pel ministre en funcions de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque. Aquests premis suposen el més alt reconeixement acadèmic i distingeixen als universitaris que han cursat els seus estudis amb major notorietat.

Cristina Zapata assenyala que aquest reconeixement representa “l’interès i la dedicació que des de fa anys desperta en mi la Psicologia Clínica. Personalment, suposa un reconeixement a l’esforç realitzat i una reconfirmació del camí a seguir”. A més ha volgut dedicar el premi a la seva família per “el suport brindat, la paciència sostinguda i les emocions compartides”.

Amb una nota mitjana de 9,69 en el seu expedient acadèmic en el grau de Psicologia, Cristina Zapata a més, ha cursat un màster en Psicologia Clínica i ostenta un altre Diploma d’Especialista Universitària en Intervenció i Teràpia Familiar.

Cristina Zapata va obtenir en finalitzar els seus estudis de Psicologia el premi Extraordinari de Grau en Psicologia, per la Universitat de València i el premi al millor expedient per a estudiants de primer curs i per a titulats d’Estudis de Grau de la branca Ciències de la Salut d’aquesta mateixa universitat, per la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó.

Premis Nacionals Fi de Carrera

Aquests premis atorgats pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats distingeixen a aquelles persones que han cursat els seus estudis universitaris amb major brillantor i suposen un reconeixement oficial que comporta, així mateix, una assignació econòmica. En total, s’han atorgat 340 Premis Fi de Carrera, el que suposa un total de 924.700 euros repartits en 114 primers premis, dotats amb 3.300 euros cadascun; 114 segons, amb una assignació de 2.650 euros cadascun; i 112 tercers, amb 2.200 euros cadascun. Concretament, a l’Àrea de Ciències de la Salut s’atorguen vuit primers premis, vuit segons i 8 tercers.

Per optar a aquests premis hi requisit d’una nota mitjana mínima de 9.0 (de 8.0 en el cas d’Enginyeria i Arquitectura) i el currículum té un màxim de 2 punts, en els quals es valoren els mèrits aconseguits durant el període de realització dels estudis.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: