Costa Blanca mostra a Sevilla el seu potencial com a destinació idiomàtica a la primera edició de la fira ICEF a Espanya

El Patronat Costa Blanca i la Universitat d’Alacant participen durant avui i demà a Sevilla a la primera edició de la fira ‘ICEF Educación en Español’ amb l’objectiu de mostrar el potencial idiomàtic i turístic de la província a empreses i agències especialitzades en aquest segment .

El certamen ofereix a les destinacions participants ia les institucions educatives de parla hispana una oportunitat per relacionar-se i conèixer directament les delegacions d’estudiants i proveïdors de turisme idiomàtic de tot el món, seleccionats per la franquícia ICEF.

El director de l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant, José Mancebo, ha explicat que, dins de les accions establertes per al producte ‘Enjoy & Learn’, assistim a aquesta cita pionera, juntament amb la Universitat d’Alacant, per contactar amb agents especialitzats en turisme idiomàtic i donar a conèixer les nombroses possibilitats d’aprenentatge que ofereixen els campus alacantins i els diferents programes d’espanyol que hi ha a la nostra província”.

En aquesta primera edició està prevista la participació de més de 150 agents educatius de 40 països diferents interessats a l’educació en espanyol. A més, es duran a terme una sèrie de seminaris on s’abordaran qüestions relacionades amb l’esdeveniment, així com l’actualitat que afecta l’ensenyament global en espanyol.

Segons ha concretat Mancebo, aquest any els esforços es focalitzen en la recuperació de la connectivitat aèria, “per això participar en una fira multimercat com la d’ICEF, amb agents de tot el món, és una oportunitat idònia per generar demanda aèria i col·laborar amb el fiançament de les rutes que connecten a la Costa Blanca”.

Durant més de 30 anys ICEF s’ha dedicat a reunir institucions educatives, agents de contractació d’estudiants, destinacions i altres proveïdors de serveis per a la indústria de l’educació internacional amb l’objectiu de millorar la mobilitat internacional de l’alumnat i aquest 2022 fan per primera vegada vegada un esdeveniment a Espanya.

Amb més de 470 milions d’hispanoparlants, l’espanyol és el segon idioma nadiu més parlat del món i el tercer més estudiat després de l’anglès i el francès.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: