Consulteu el dia i l’hora que ha de recollir l’entrada de la final de Copa del Rei

Les entrades físiques començaran a lliurar-se en les taquilles de Mestalla del 30 d’abril al 14 de maig, segons el dia i la franja horària que li correspongui

Tots aquells que han realitzat la compra en línia de l’entrada per a la final de la Copa del Rei del proper 25 de maig, hauran de recollir-la físicament a partir del 30 d’abril i fins al 14 de maig, havent d’acudir a les taquilles de Mestalla el DIA i DURANT lA FRANJA HORÀRIA qUE LI CORRESPONGUI en funció de la zona en què ha comprat l’entrada i l’IDENTIFICADOR que figura a la part superior del resguard del justificant de compra.

Per recollir l’entrada SERÀ IMPRESCINDIBLE PRESENTAR EL RESGUARD DE COMPRA IMPRÈS, COSTAT DEL ORIGINAL I LA FOTOCÒPIA DEL DNI DE L’ASSISTENT A LA FINAL.

HORARIS DE LES TAQUILLES DE MESTALLA:

Si ha d’acudir de MATÍ: de 10:00 h a 14:00 hores.

Si ha d’acudir de TARDA: de 17:00 h a 20:00 hores.

NOTES IMPORTANTS:

Les entrades es lliuraran en rigorós ordre d’arribada, no podent triar seient.

Què passa si no va poder anar el dia i l’hora indicada?

Una altra persona podrà recollir la teva entrada amb el resguard del justificant de compra imprès, al costat del original i la fotocòpia del DNI de l’assistent a la final.

Què he de fer per seure amb una altra persona?

Per poder adquirir localitats contigües, han d’haver estat agraciats amb entrades al sorteig, haver formalitzat la compra correctament a la mateixa zona de l’estadi i acudir en el mateix moment -en el torn que correspongui- a retirar les entrades a les taquilles de Mestalla.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: