Constituït el Consell de la Joventut de Borriana

Borriana ja compta amb el Consell de la Joventut Local, dels quals és president David Usó, un jove lligat a l’col·lectiu Porta Oberta. La constitució de l’organisme ha estat possible després d’un procés participatiu iniciat a l’octubre de 2019 al Casal Jove municipal amb quatre entitats de el teixit associatiu juvenil del municipi que van formar una junta promotora formada per 8 joves de el Centre Juvenil Porta Oberta, de l’Agrupament Escolta de Borriana, de l’assemblea local de Creu Roja Joventut i de l’entitat Vaig donar-Capacitat.

La junta directiva de el Consell acabat de crear està formada a més per la vicepresidenta Laura Reig de Creu Roja Joventut, pel secretari, Pau Ojeda de l’Agrupament Escolta, i com a tresorer, Alejandro Ripollès de Di-Capacitat.

L’Assemblea Constitutiva es va celebrar ahir a la tarda a la Torre de la Mar, amb la participació de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la presidenta de Consell Valencià de la Joventut, Pilar Blasco, la diputada provincial i regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, i diverses entitats juvenils del municipi.

A l’Assemblea Constitutiva l’alcaldessa va donar l’enhorabona a les persones joves impulsores d’aquesta nova plataforma juvenil i va mostrar el seu reconeixement a el nou organisme de joventut com a interlocutor vàlid davant l’administració local, representat en aquest organisme que “coordina, representa i promociona les iniciatives juvenils de la nostra ciutat “.

Així mateix, els va animar a “seguir treballant per impulsar i promocionar la participació de la joventut en el desenvolupament polític, social, econòmic i cultural a Borriana ia fomentar l’associacionisme juvenil”.

El Consell de la Joventut local és un òrgan de coordinació i cooperació interassociatiu i de representació i interlocució entre les associacions i entitats juvenils de la ciutat i les administracions. A partir d’avui, el Consell durà a terme una campanya per donar a conèixer l’ens entre les persones joves i el teixit associatiu del municipi.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: