Comunicat de l’Elx CF referent a les proves PCR

L’Elx C.F. informa que en les proves PCR realitzades ahir seguint amb el protocol establert per Laliga i les autoritats sanitàries, s’han detectat alguns casos positius de Covid-19 entre el personal empleat de les oficines de l’entitat. Aquests treballadors es troben bé i romanen aïllats en els seus respectius domicilis.

Aquesta situació no afecta el desenvolupament del dia a dia del primer equip, ja que tota l’expedició esportiva ha estat concentrada en altres instal·lacions i no hi ha hagut contacte de cap tipus amb un altre personal de el Club. Tots els membres de l’organigrama esportiu, tant de la plantilla com de l’staff, han donat resultat negatiu en les proves PCR practicades ahir.

El Club ja ha posat en coneixement de les autoritats corresponents aquesta situació i seguirà portant a terme totes les mesures de seguretat i higiene que ve desenvolupant des de l’inici de l’alerta sanitària generada pel Covid-19. En aquest sentit, es va a dur a terme tasques de desinfecció de les instal·lacions de l’estadi Martínez Valero.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: