Compromís reivindica la tercera fase de l’Espai Sociocultural Els Llavadors de Borriol

Els diputats de Compromís, David Guardiola i Maria Fajardo, han mantingut una trobada amb l’alcalde de Borriol, Hèctor Ramos, i el regidor Josep Cristià Linares, amb l’objectiu de fer un repàs de les inversions pendents al municipi i visitar el nou Espai Sociocultural Els Llavadors, un espai molt reivindicat al municipi i que ha estat finançat per la Diputació de Castelló i pel programa ‘Reconstruïm pobles’ de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana.

“L’equip de govern de Compromís per Borriol hem treballat intensament per crear un espai polivalent de primera necessitat per al nostre poble que conté la Biblioteca Municipal, l’Arxiu Històric, l’Espai Jove i un soterrani multidisciplinari per al teixit associatiu del nostre poble”, ha explicat Ramos. “Ara, cal que seguim dotant les instal·lacions amb una tercera fase per crear nous espais per al veïnat, amb noves aules i tallers polivalents, així com noves dependències de l’Ajuntament”. A més, en aquesta fase també s’inclou la renovació de les instal·lacions de climatització, producció d’Aigua Calenta Sanitària i sistema de generació d’energia renovable mitjançant instal·lació de Plaques Fotovoltaiques.

“Hem pres nota i treballarem des de l’oposició a la Diputació de Castelló, per a garantir més inversions per a poder finalitzar l’espai d’Els Llavadors”, ha defensat Guardiola. “Gràcies al treball de Compromís, a Borriol s’ha millorat la qualitat de vida del veïnat amb més espais i parcs públics, zones d’aparcament i serveis. Els Llavadors n’és un exemple, un espai que portava una dècada totalment abandonat al centre del poble, però també ho és el fet que l’equip de Govern de Compromís ha reduït el deute, que van deixar els anys de govern del Partit Popular, de 3,5 milions a zero”, ha celebrat.

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: