Compromís Castelló prioritza la lluita contra el canvi climàtic i el despoblament en els pressupostos provincials

Els diputats de Compromís en la Diputació de Castelló, David Guardiola i Maria Fajardo, han assistit a la reunió convocada per a l’elaboració dels pressupostos provincials per al 2024 de la Diputació de Castelló.

En ella, Guardiola ha marcat com a prioritats, “l’increment de les partides de lluita contra el canvi climàtic i la defensa del territori” i, d’altra banda, “els comptes per a la lluita contra el despoblament i la defensa dels nostres municipis”. En aquest sentit, han celebrat la incorporació en el pressupost d’una línia d’ajudes als municipis enfront de futures *DANA, proposta de Compromís aprovada en el Ple d’octubre.

El portaveu valencianista espera que “la Diputació de Castelló no discrimini cap localitat de la nostra província pel seu color polític com ha fet el Consell de Mazón a Castelló”. A més, “volem que es vegi un equilibri entre els projectes iniciats per l’anterior govern com la finalització del *Espai Sociocultural *Els *Llavadors de Borriol o el conveni de Sant Joan del *Penyagolosa, i nous projectes necessaris a les nostres comarques”.

“És important la participació en l’elaboració dels pressupostos, però també que pensin en tota la província, i no sols, en alguns municipis, i esperem que així sigui”, ha defensat Guardiola. Qui també ha mostrat preocupació per la continuïtat i inversió en polítiques que afavoreixin la sostenibilitat ambiental en el nou pressupost de la Diputació.

No obstant això, els diputats de Compromís han valorat positivament la reunió, encara que lamenten no haver tingut accés a un primer esbós del pressupost que estan elaborant des del Govern del PP de la Diputació per a poder compartir impressions amb més informació.

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d