Compromís insisteix en accelerar el projecte del nou Conservatori

El grup municipal de Compromís per Castelló ha reclamat que s’acceleri quan abans la construcció d’el nou conservatori de música i dansa. Una inversió per a la qual la Conselleria d’Educació ja té reservat 14 milions d’euros per invertir a la ciutat de Castelló. Així ho ha expressat el portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, durant el plenari d’aquest dijous de l’Ajuntament de Castelló.

La proposta de Compromís, al solar de Taixida davant els jutjats, compta amb el vistiplau de tota la comunitat educativa i els informes tècnics pertinents de forma favorable. Segons ha explicat el portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, “és la millor per mobilitat i connectivitat, per dotacions educatives i culturals pròximes, per criteris urbanístics i per cohesió de barri i perquè és la que vol la comunitat educativa i Castelló”. De fet es tracta d’una parcel·la amb suficient superfície per al conservatori de dansa i de música; compta amb connexions amb TRAM, autobús, estacions Bicicas i carril bici; propera a la Biblioteca, a el Centre de Salut de Rafalafena, als IES Sos Baynat i Penyagolosa i l’Auditori; ia més acaba de cosir el barri i tancar el Bulevard Blasco Ibáñez.

“Mentre el temps passa, amb esperes inexplicables, els perjudicats som la ciutat de Castelló i la comunitat educativa. La forma més àgil i ràpida és fer-ho mitjançant Edificant, i ja és moment d’accelerar els tràmits “, ha defensat Garcia.

La manca d’espai en els conservatoris i l’Escola Superior d’Art i Disseny “és el principal problema de l’ensenyament de la nostra província i que afecta prop de 1.800 persones entre alumnat i professorat”, ha destacat el regidor de l’Ajuntament de Castelló. Així mateix, Garcia ha retret a el Partit Popular que presenti “una moció oportunista que busca la confrontació i cap solució per al centre educatiu”.

Informació i Foto: Compromis per Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: