Compromís destaca les noves inversions en infraestructures socials, educatives i de sostenibilitat a Castelló

El Grup Municipal de Compromís per Castelló a l’Ajuntament de Castelló ha posat en valor els 6.5 milions que el consistori suma al pressupost per dur endavant prop de 50 iniciatives i projectes per a la ciutat, després d’aprovar-ho hui mateix al Plenari. Inversions necessàries, segons destaca la formació, sobretot les que es fan en matèria de serveis socials, educació, comerç, vivenda i sostenibilitat per afiançar els pilars de l’Estat de Benestar a la ciutat.

Entre d’altres, permetrà destinar 200.000 euros per a la construcció d’un centre de dia per a persones amb Parkinson; 600.000 euros per a l’expropiació de terrenys al Raval Universitari per a la futura construcció del dotzè institut de la ciutat; 500.000 euros per a l’esperada reforma del Mercat d’Abastos; 300.000 euros per al pla de pobresa energètica; 350.000 euros en ajudes per a la rehabilitació de vivendes; o els 300.000 per a millorar els sistemes de recollida selectiva.

En paraules del portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, “es tracta de potenciar els serveis essencials a la nostra ciutat, amb una forta aposta per tot allò que Compromís veiem prioritari: la cura de les persones, els projectes socials i infraestructures de primera per tindre serveis de primera”.

Aquesta modificació també contempla reforçament per al control de plagues, per a la captura i esterilització de felins, millores en l’atenció ciutadana, el Pla Estratègic Ciutat Educadora, o la dinamització i foment del valencià.

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: