Compromís Castelló vol que l’Ajuntament actue perquè es limite el preu del lloguer a Castelló

Compromís per Castelló ha anunciat que treballa per plantejar al ple les accions necessàries perquè es limiten els preus del lloguer a la ciutat, declarant les zones tensades d’acord amb la Llei Estatal d’Habitatge. El portaveu de la formació a l’Ajuntament ha afirmat que «el dret a l’habitatge és un dret fonamental per a les famílies i, enfront de l’escalada del preu del lloguer, és imprescindible intervindre el mercat per a garantir aquest dret».

Garcia ha assegurat que Compromís està estudiant diferents opcions perquè l’Ajuntament actue i es puguen declarar les zones tensades i, així, limitar el preu del lloguer. «Portarem al ple Declaració Institucional per a exigir a la Conselleria d’Habitatge que comence els tràmits per a la declaració de Castelló com una zona tensada i, d’aquesta manera, topar el preu i que les famílies puguen accedir a un habitatge digne», ha confirmat el portaveu.

La formació també ha declarat que treballen en una moció perquè l’Oficina d’Habitatge, creada per Compromís l’any 2015, elabore els informes pertinents que analitzen l’alçada de preus, en quins barris té lloc i amb quina intensitat, i així conéixer la qüestió amb una major profunditat. «El govern no pot donar l’esquena a una problemàtica que afecta el dia a dia de la gent de Castelló», ha finalitzat Garcia.

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d