Compromís Castelló critica a Carrasco pel desmantellament de la ZBE en la setmana de la mobilitat

Compromís ha mostrat la seua indignació enfront de l’anunci del Partit Popular de no limitar de cap forma el trànsit en la Zona de Baixes Emissions (ZBE). Ignasi Garcia, portaveu del Grup Municipal de la formació a l’Ajuntament de Castelló ha assegurat que «és un despropòsit tant les formes com el resultat de la modificació del projecte».

Garcia ha criticat a Carrasco pel fet de tindre les modificacions tancades «abans inclús de reunir-se amb els veïns». «Així és com entén el Partit Popular la participació ciutadana: com un aparador», ha assegurat el portaveu. En aquest sentit, Compromís ha posat en dubte el procés participatiu de l’Ajuntament en el qual, segons Garcia, «el desmantellament de la ZBE estava clar digueren el que digueren els veïns».

«Som conscients que hi ha qüestions que s’han de saber conjugar, i així ho portàvem al nostre programa». «Hi ha transportistes que encara no s’han pogut adaptar a les normatives europees» ha afegit Garcia en referència a limitació del tràfic que abasteix al comerç, «per això cal diàleg i consens, però el de veritat».

Garcia ha assegurat que, quan tinguen el projecte que ja han demanat en comissió, estudiaran les modificacions i «en cas que siguen positius per a la ciutat» tindran el suport de Compromís, tot i que ha posat en dubte que el PP arribe a un acord en 36 hores des de la primera reunió fins que presentes el projecte. «No és realista», ha asseverat.

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d