Colorobbia España es converteix en un dels patrocinadors principals de l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF i Colorobbia han arribat a un acord perquè aquesta signatura, es convertisca en un dels patrocinadors principals de l’Estadi de la Ceràmica. Així, Colorobbia lluirà en la façana del feu groc quan s’inaugure la nova i espectacular remodelació de l’estadi.

L’acord es va segellar en el Restaurant Via Natura de Cabanes amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig; el vicepresident, José Manuel Llaneza; i per part de la companyia Loriano Bocini, CEO Grup Colorobbia; Edoardo Bocini; Board Director Grup Colorobbia; Santiago Gil, membre del Consell d’Administració de Colorobbia España; i Gonzalo Trilles, gerent de Colorobbia España.

Cal recordar que COLOROBBIA ja formava part de les signatures que recolzaven el projecte de l’Estadi de la Ceràmica, però abans era com a patrocinador oficial i ara reforça la seua aposta convertint-se en patrocinador principal al costat de PAMESA, PORCELANOSA, ARGENTA CERÀMICA, TORRECID i ALTADIA.

Els patrocinadors oficials són TAU CERÀMICA i BESTILE, mentre que INCOGAS, VIDRES i KERAKOLL són els Partners Oficials.

Més informació sobre Colorobbia Espanya

Colorobbia España va ser fundada en 1988 i amb el pas dels anys s’ha convertit en una de les majors fàbriques del món de fregides, pigments i altres productes per a la indústria ceràmica i del vidre.

La clau del seu progrés és la investigació i innovació en tecnologia i productes, l’ús de les millors matèries primeres, l’aplicació d’estrictes controls i estar a l’avantguarda tecnològica, sempre respectant el seu entorn.

L’ADN de la seua companyia: la seua gent. Professionals altament qualificats, connectats amb tots els col·laboradors del Grup Colorobbia, que gràcies al seu posicionament internacional, li permet adquirir un ampli coneixement tècnic, científic, de mercat i de disseny, oferint així una àmplia gamma de productes d’alt valor afegit i una assistència especialitzada als seus clients.

El seu objectiu, aconseguir i mantindre una posició de lideratge en el sector creant valor juntament amb els seus grups d’interés.

Aquest objectiu té importants implicacions en el seu model de gestió, en la seua cultura corporativa i en la seua ètica empresarial. Seguint la filosofia del seu fundador, col·labora amb la societat, mitjançant el seu suport a la cultura, a la universitat i a l’esport: Exemple d’això el seu compromís amb el Villarreal CF.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: