Colomer visita a Castellnovo els projectes turístics subvencionats per l’ordre d’ajudes a entitats locals de Turisme

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Castellnovo on ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa del municipi, María Carmen Gil, i ha visitat els projectes turístics subvencionats per la Generalitat a través de l’ordre d’ajudes a entitats locals de Turisme Comunitat Valenciana.

En concret, Colomer ha visitat el castell palau Beatriz de Borja, on Turisme Comunitat Valenciana ha col·laborat en l’adequació a través de l’ordre d’ajudes a entitats locals amb una subvenció propera als 14.000 euros.

Durant la seva visita a Castellnovo, Francesc Colomer ha destacat l ‘ «aposta de la Generalitat per per recuperar el patrimoni i identitat dels nostres municipis i poder transformar-lo en recursos turístics per donar-los a conèixer als visitants». A més, ha avançat «l’obertura. En breu. De l’ordre d’ajudes de l’any que per seguir apostant per la revitalització del territori a través del turisme».

El responsable de Turisme ha explicat que durant la reunió mantinguda amb l’alcaldessa de Castellnovo també «hem plantejat la possibilitat de realitzar alguna jornada o trobada del Territori Borja a la localitat».

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: