Colomer visita a Alzira els dos projectes inclosos en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 del Ministeri

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Alzira per conèixer, acompanyat per l’alcalde, Diego Gómez, la muralla i Casa de l’Rei, dos projectes inclosos en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 de l’Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Francesc Colomer ha ressaltat “el relat d’autenticitat d’Alzira” i la feina de l’ajuntament per “posar en valor la història de la ciutat”.

Colomer ha explicat que des de Turisme “vam proposar a l’Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç aquests projectes d’Alzira per a incloure’ls en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 i finalment van ser seleccionats” i ha afegit que “la idea era reivindicar la versió cultural de la nostra geografia per incloure a Alzira en aquest programa i va sortir bé “.

Així mateix, durant la visita, el responsable de Turisme s’ha posat a disposició de l’ajuntament d’Alzira, que dirigirà aquest procés, “per sumar forces” i ha ressaltat que aquest projecte “contribuirà positivament per tenir un bon posicionament en el terreny de la cultura no només d’Alzira, sinó de tota la Comunitat Valenciana “.

Colomer ha incidit que “el relat cultural i turístic que es viu aquí és una aposta segura de futur, perquè no es pot clonar s’ha de descobrir i viure aquí”, i ha afegit que “a més, es tracta d’un turisme experiencial i aquest és el concepte de turisme pel qual estem apostant “.

Per la seva banda, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, traslladat l’agraïment a Turisme per les gestions per aconseguir aquest reconeixement i inversions de govern Espanyol per a la recuperació de la muralla i la Casa Reial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: