Colomer reitera l’aposta de la Generalitat per un sector rigorós i compromès amb la qualitat turística certificada

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat l’aposta de la Generalitat per la qualitat turística “seria i rigorosa” i ha remarcat que la qualitat turística “o és certificada o no ens servirà de referència”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer a l’acte de lliurament del certificat oficial ‘S Sostenibilitat Turística’ que ha atorgat l’ICTE a la cadena hotelera StayingValencia. El Secretari Autonòmic hi ha participat juntament amb el president de l’ICTE, Miguel Mirones, i el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata.

StayingValencia és el primer grup hoteler a nivell nacional a aconseguir aquest distintiu. Compte amb un total de 6 hotels, 5 edificis amb apartaments turístics i 5 restaurants i és una empresa que aposta per un turisme de qualitat, compromès amb el medi ambient, amb un fort respecte amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la cultura i l’economia local.

Francesc Colomer ha recordat que Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola des del 2018 per impulsar la qualitat turística a la Comunitat Valenciana. A més, el 2022 va subscriure el conveni la col·laboració per impulsar la certificació ‘S Sostenibilitat Turística’.

També ha volgut destacar “la cadena de valor del sector turístic i la força humana i compromesa que la compon” i ha recordat que durant la pandèmia el sector turístic es va oferir a l’ICTE per implantar protocols de seguretat a 22 subsectors del turisme.

El certificat ‘S Sostenibilitat Turística’ és una marca espanyola que certifica l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i que s’atorga a una entitat o recurs quan compleix les Especificacions tècniques de compliment d’Objectius de desenvolupament Sostenible (ODS) a empreses turístiques , document recentment publicat que, entre d’altres, exigeix disposar d’una memòria anual de l’entitat alineada amb un mínim de 3 dels 17 ODS.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: