Colomer presenta l’estratègia de màrqueting ‘en línia’ de Turisme, que ja ha aconseguit més de 2,4 milions de visitants en línia i 1,6 milions d’interaccions en xarxes

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat l’evolució de l’estratègia de màrqueting en línia de Turisme Comunitat Valenciana i ha ofert els primers resultats assolits.

Colomer ha explicat que “aquest projecte de màrqueting en línia el vam iniciar el 2020, però la pandèmia ens va obligar a retardar la presentació dels resultats que teníem planificada”. Així, ha puntualitzat que “tenim encara un horitzó de treball”, ja que la durada d’aquest projecte es preveu fins al 2022 i es contempla la possibilitat de pròrroga.

El responsable de Turisme ha recalcat que aquesta estratègia “respon als nostres objectius de servir el sector, conrear mercats, guanyar posicionament i seguir avançant en la reputació a la Comunitat Valenciana i de les empreses de el sector turístic, responent a el sacrifici que fan cada dia” .

A més, ha ressaltat que a la Comunitat Valenciana “vam ser de les primeres comunitats que va entendre que el tauler de joc en l’àmbit de la promoció es juga cada vegada més en l’àmbit digital”, encara que ha assenyalat que “també és cert que el nostre Pla operatiu de Màrqueting és ampli en la promoció presencial en fires generalistes, però també cada vegada ens interessen més les fires específiques de producte i tenir més intel·ligència de mercats per perseguir el target de clients que concorda amb el nostre portfoli de productes “.

Per a Colomer, “l’espai en línia és i serà més cada vegada el gran àmbit de les operacions per posicionar el nostre destí, per això vam crear aquesta estratègia que anem millorant i intentem qualificar cada any”.

Estratègia Màrqueting en línia

L’estratègia de màrqueting en línia de Turisme Comunitat Valenciana que s’ha presentat es va iniciar el 2020 i preveu una durada de 24 mesos, fins a 2022.

Els objectius són incrementar la notorietat, reputació i posicionament de la Comunitat Valenciana; afavorir la presència i fomentar la distribució de l’oferta turística valenciana a la xarxa; millorar els resultats de reserves turístiques en diferents temporades a través del posicionament de la Comunitat Valenciana; afavorir la interacció amb els usuaris per tal d’incrementar el seu compromís i fidelització amb la marca Comunitat Valenciana; a més de generar trànsit al Portal Turístic.

Així, a través de màrqueting de continguts es pretén connectar amb les persones usuàries per explicar experiències, idees i suggeriments perquè pugui aprofitar a el màxim la seva visita a la Comunitat Valenciana.

En aquesta línia, l’estratègia preveu la creació de nous continguts al Portal Turístic adaptats a el mercat local, nacional i internacional, a més de el llançament d’un videobloc nacional i internacional, que suposa una nova forma de recórrer el territori Comunitat Valenciana i és possible la actualització diària de l’agenda d’esdeveniments i festes.

Així mateix, aquest projecte també inclou una estratègia per a xarxes socials. D’aquesta manera es realitza una conversa diària en tots els perfils de les xarxes socials diferenciades per mercats; a més d’impulsar la connexió amb les mirades de influencers nacionals i internacionals; i l’aposta pel mobile màrqueting i la creació d’una nova app.

Finalment, s’impulsa la publicitat digital personalitzant les campanyes segons interessos nacionals i internacionals en Social Ads, Google Ads i RTB. També a través de la comunicació amb les principals Agències de Viatge línia. Així s’ha treballat amb sis en l’àmbit nacional (Atrápalo, Destinia, Edreams, Logitravel, Expedia i Rumbo / Lastminute), i amb quatre en àmbit internacional (Destinia, Edreams, Expedia i Rumbo / Lastminute).

Balanç primer any de la nova estratègia de Màrqueting en línia

Pel que fa a l’balanç registrat durant el primer any d’execució de el nou projecte de màrqueting en línia de Turisme Comunitat Valenciana, cal assenyalar que s’han obtingut:

· Més de 2.400.000 visites a el portal turístic.

· Una comunitat que supera el mig milió en les nostres xarxes socials.

· Més de 1.600.000 interaccions en xarxes socials.

· Més de 34.800.000 d’impressions i visualitzacions en xarxes socials.

· Un increment de més de l’50% en les nostres bases de dades de subscriptors.

· Més de 330.000 visualitzacions de correus electrònics.

· A prop de 46.000.000 d’impressions en Agències de Viatge en línia (otes)

· Més de 31.000.000 d’impressions en Social Ads, Google Ads i RTB.

· Més de 735.000.000 d’impressions en metacercadors i xarxes socials viatgeres.

Nou Videoblog, ‘Mediterrani en Acció’

Francesc Colomer ha destacat que “avui posem l’accent en el llançament de la nova Videoblog en què hem volgut fer l’ullet a el món audiovisual i que hem titulat ‘Mediterrani en Acció’, una derivada del nostre claim de campanya Mediterrani en Viu”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: