Colomer lliura les banderes Qualitur a les platges de Pilar de la Horadada, Oriola, Torrevella i Santa Pola

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat les banderes Qualitur a les platges de Pilar de la Horadada, Oriola, Torrevella i Santa Pola.

El 2020 Turisme ha reconegut a 174 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana pels seus certificats de qualitat, medi ambient o accessibilitat amb la bandera Qualitur.

A la província d’Alacant, un total de 88 platges han rebut la bandera Qualitur amb l’objectiu de promocionar l’excel·lència de les platges de la Comunitat.

En concret, avui Francesc Colomer ha lliurat a Pilar de la Horadada 11 banderes Qualitur per a les platges Fita, Les Higuericas, Las Villas, De Port, Comte, Els Jesuïtes, de el Riu, Mil Palmeres, Vistamar, Cala Racó i Cala Rocamar.

A més, Oriola ha obtingut també la bandera Qualitur en 11 platges de la Glea, l’Estaca, Mil Palmeres, Punta Prima, Cala Capità, Barranc Ros, Cala Mosca, Platja de la Calea, Cales d’Aigua Marina, Cala Tancada i Cala Bosc.

Torrevella també ha hissat la bandera Qualitur, que onejarà en quatre platges: Cala Pitera, Cap Cervera, Els Nàufrags i el Capellà.

Per la seva banda, Santa Pola ha obtingut en 2020 la bandera Qualitur a 13 platges: el Pinet, la Gola, Tamarit, Platja Llisa, Gran platja, Platja Llevant, Cales Sant Bernabeu, Varadero, Cales Santa Pola de l’Est, Cala de l’Aljub, Balcal de la Sorra, Cales de la Caserna i platja de l’Ermita.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: