Colomer lliura a València els distintius de qualitat turística certificada a 55 entitats

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat aquest dimecres a València, juntament amb el director de Turisme València, Antonio Bernabé, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destino (Sicted) a 55 entitats del municipi. Entre ells, destaquen hotels i apartaments turístics de la ciutat, restaurants i empreses turístiques de càtering, guies turístics i serveis especialitzats en turisme actiu.

El secretari autonòmic ha volgut recordar que “València és la destinació Sicted de la Comunitat Valenciana amb més serveis turístics distingits”. Actualment, València assoleix un total de 163 entitats que compten amb aquest segell de qualitat turística certificada.

Cal destacar que els serveis turístics distingits de València amb aquest segell de qualitat representen el 34,24% del total de la província i el 13,04 sobre el percentatge de la Comunitat Valenciana.

Clausura ‘Fòrum Urban Tourism Trends’

Prèviament al lliurament dels distintius Sicted, el secretari autonòmic de Turisme ha clausurat a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic a València el ‘Fòrum Urban Tourism Trends’ sobre la sostenibilitat ambiental en empreses i destinacions turístiques.

Es tracta d’una trobada impulsada per la Fundació Visit València, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana a través d’Invat·tur, on s’ha debatut sobre els principals reptes del turisme urbà i les claus dels nous models que sorgeixen o haurien d’implantar-se.

Hi han participat alguns dels principals actors turístics del panorama nacional en matèria de gestió, promoció, màrqueting, comunicació, tecnologia, sostenibilitat i formació.

Colomer ha destacat que “la ciutat turística aporta sempre valor”, i ha afegit que “la tecnologia i la revolució digital ens permetrà obrir oportunitats”; alhora que ha incidit a “no deixar de banda l’hospitalitat i el tracte humà”.

Sota el hastag de #UrbanTTValencia es pot seguir allò que s’ha esdevingut en aquest fòrum, concebut com una excel·lent oportunitat per conèixer les últimes tendències, analitzar les millors pràctiques, innovar i millorar compartint experiències.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: