Colomer: “El Camí del Sant Grial és un recurs turístic de primer nivell que permetrà fer de València una ciutat referent en turisme cultural”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dilluns que “el Camí de el Sant Grial és un recurs turístic de primer nivell, que permetrà fer de València una ciutat referent a nivell mundial en turisme religiós i cultural, com ho són Jerusalem, Roma o Santiago “.

Així, ha recordat que “València té la relíquia més important de la cristiandat”; a el temps que ha animat a seguir treballant per “transformar el Camí de el Sant Grial en un element d’inspiració de el viatge turístic i per saber projectar-lo en mercats nacionals i internacionals”.

El secretari autonòmic de Turisme ha realitzat aquestes declaracions durant la inauguració de la quinzena cultural sobre el Camí de el Sant Grial en el Mercat de Colom de València, que ha impulsat l’associació cultural de l’Grial amb la col·laboració de Turisme.

Colomer ha estat acompanyat per Ana Mafé, presidenta de l’Associació Cultural el Camí de el Sant Grial; Emiliano García, regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, i Antonio Bernabé, director gerent de la Fundació Turisme València.

Per al titular de Turisme, es tracta d ‘ “un projecte turístic, cultural i religiós de llarg recorregut, construït entre molts actors, tant públics i privats, com acadèmics i socials”.

Turisme Comunitat Valenciana ha destinat 20.000 euros a l’associació Camí de el Sant Grial en 2021 per impulsar diferents accions per promocionar aquesta ruta, a través d’un conveni de col·laboració.

“Un acord comú que es mantindrà en el temps i que, a més, ens ajuda a complementar tota la feina que estem realitzant a través de CreaTurisme, i al costat de la secretaria tècnica encarregada de el desenvolupament d’aquest producte, l’any jubilar”, ha afegit Colomer,

A més, ha recordat que “estem treballant a través de l’estratègia CeaTurisme en diversos projectes, entre els quals destaca, tant pel seu significat, com per tot el potencial que tanca, la Ruta de l’Grial”.

quinzena cultural

L’objectiu d’aquesta quinzena cultural donar a conèixer als 25 municipis que composen el traçat de l’Camí de el Sant Grial a la Comunitat Valenciana l’espai emblemàtic de l’Mercat de Colom.

Així mateix, es tracta de difondre la ruta a través d’una exposició i diferents accions, com ponències i taules de debat dedicades a política turística, periodisme i turisme, a peregrinacions i cultura, etc., així com altres conferències dirigides exclusivament a agents de viatge , guies de turisme i als alcaldes dels municipis que conformen la ruta.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: